TBR lunile octombrie&noiembrie

Buna! In sfarsit am revenit cu o noua postare. Voiam sa fac astazi o recenzie, insa nu am avut chef, sau un Wrap-up pentru luna septembrie, dar mi-am dat seama ca am citit doar o carte in luna septembrie. 🙁

Este vorba despre „Umbra Sarpelui”, al treilea volum din trilogia „Cronicile familiei Kane”, care a fost la fel de genial ca si celelalte doua si probabil o sa ii fac o recenzie. Am citit aceasta carte cam in 4 zile (inainte de inceperea scolii) si apoi pur si simplu nu prea am mai avut timp, am mai apucat sa citesc doar aproximativ jumatate din cartea „Hobbitul” de J.R.R. Tolkien, o carte deosebita care cu siguranta va avea parte de o recenzie.

M-am hotarat ca in cele doua luni ramase din toamna sa mai cresc putin ritmul la citit, desi nu cred daca o sa reusesc sa citesc tot ce mi-am propus, dar asta este.

Intai de toate vreau sa ii multumesc fratelui meu pentru pozele artistice si acum sa incep sa va prezint ce carti vreau sa citesc in lunile octombrie si noiembrie:

 

1) Hobbitul de J.R.R. Tolkien

In luna septembrie am citit cam jumatate din aceasta carte si vreau neaparat sa o termin in luna octombrie.

2) Trilogia Stapanul Inelelor de J.R.R.Tolkien

Pentru ca imi place enorm cartea „Hobbitul” de acelasi autor si aceste carti sunt continuarea, chiar vreau sa le citesc, desi ma sperie putin numarul de pagini, sper sa le termin intr-un timp destul de decent.

3) Coraline de Neil Gaiman

Pentru ca aceasta toamna nu poate trece fara sa citesc si eu macar o carte de cunoscutul autor, am ales-o pe aceasta si din cate am observat e usor de citit si si o am in biblioteca, voi reveni cu o recenzie dupa ce o termin.

4) Starters si Enders de Lissa Price

Mi-am propus sa citesc aceste carti de mult timp, insa nu am apucat, dar am auzit multe lucruri bune despre aceste doua carti, chiar vreau sa le citesc ca sa vad daca sunt atat de bune precum zic majoritatea oamenilor.

5) Steaua Sudului de Jules Verne

Dupa cum am zis si intr-o postare, chiar vreau sa citesc ceva de Jules Verne, poate imi vor placea cartile lui, mai ales ca sunt de aventura. Inca o data, voi reveni cu o recenzie daca voi reusi sa o citesc.
Cam acestea sunt cartile pe care mi-am propus sa le citesc in cele doua luni ramase din toamna.

Puteti sa imi scrieti in comentarii daca ati citit vreuna dintre cartile de mai sus si daca v-a placut, cam ce mai cititi sau ce va propuneti sa cititi si daca aveti recomandari de carti bune pentru aceasta toamna.

Sper ca v-a placut postarea, chiar daca a fost foarte scurta, si nu uitati sa va abonati la blog si sa dati un SHARE pe retelele sociale pentru a afla mai multa lume de Bibiblioteca Fermecata.

Pana data viitoare va urez cat mai multe carti frumoase citite!

3 Comments

 1. iuliooo

  ianuarie 9, 2017 at 1:02 pm

  Si eu vreau sa citesc Steaua Sudului.

  1. Teodora

   ianuarie 9, 2017 at 1:22 pm

   Abia aștept să îmi zici cum ți s-a părut după ce o citești.

 2. iuliooo

  ianuarie 13, 2017 at 9:01 pm

  Iti voi comunica excelenta mea parere dupa ce le voi cumpara.

Leave a Reply