Recenzie „Soptindu-le vrajitoarelor”

Buna, cititorilor! Pentru ca mi s-a parut interesant sa iau o carte despre care nu am auzit nimic si nici nu am citit descrierea si sa o citesc, iata-ma aici facand recenzia acestei carti. Am fost la biblioteca si am vazut-o, nu am stiut la ce sa ma astept, insa m-a atras titlul si coperta, asa ca am zis sa incerc si eu aceasta carte.

Descriere:

Aceasta carte il are ca protagonist pe Joe, un copil aparent normal, care voia doar sa petreaca un Craciun linistit alaturi de tatal sau, insa tatal lui trebuie sa se duca la o ruda bolnava si el este trimis departe, la mama, sora si tatal lui vitreg.

Se anunta o vacanta plictisitoare, insa totul ia o intorsatura cand el este implicat in complotul unor vrajitoare si isi face si o prietena, Twiggy, cu ajutorul careia descopera lumea vrajitoarelor si tot ce implica aceasta. Ei pornesc intr-o misterioasa aventura pentru ca pagina rupta din cartea lui Mabel, care se zice ca ar contine o vraja foarte periculoasa, sa nu pice in mainile nepotrivite.

La final vor afla ceva cu totul  neasteptat despre aceea vraja, un secret ascuns de secole. Va fi oare sfarsitul vrajitoarelor?

Parerea mea:

Sincera sa fiu, nu aveam asteptari foarte mari de la aceasta carte, insa de la primele pagini mi-a captat atentia. Este foarte usor de citit datorita stilului autoarei si este o poveste interesanta fantasy care poate fi citita indiferent de varsta. Cu toate acestea, pe alocuri pot sa marturisesc ca ma  plictiseam putin la unele pasaje sau poate nu am intrat eu foarte bine in actiune. Nu ma intelegeti gresit, este o carte minunata, insa recunosc ca nu am simtit intru-totul momentele de suspans.

Daca va plac cartile cu vrajitoare sau cartile fantasy cred ca este o carte numai buna de citit si va recomand sa o cititi iarna, in compania unei cani de ciocolata calda.

Rating:4/5

Leave a Reply